<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MJ45R64" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Vietnam

Share this article on

CFO Masterclass: Eksportørens guide til Vietnam og Indonesien

Med hurtigt voksende middelklasser og boomende økonomi er Vietnam og Indonesien to af de mest spændende eksportmarkeder i verden. Det er dog essentielt at være opmærksom på en række lokale regler og normer, hvis du skal have succes. 

I denne online Masterclass vil Atradius chef-underwriter for Vietnam og Indonesien, Alex Hsieh, dele sine indsigter og viden for at hjælpe dig med at få en bedre forståelse af markederne, så du kan forbedre dine kunderelationer og minimere risikoen for tab ved salg i åben regning. 

Selve Masterclassen tager 20 minutter og slutter med 10 minutters Q&A. 

Masterclassen kommer omkring: 

  • De største risici 
  • Tips til at undgå tab 
  • Indsigter i lokal betalingspraksis 
  • Etikette ifm. forsinkede betalinger 
  • Lokale strategier for gældsinddrivelse 
 
Om oplægsholderen:Alex Hsieh

Alex er chef for Atradius’ Risk Underwriting i Sydøstasien. Han startede i 2013 hos Atradius i Singapore, hvor han har boet ind til han i 2020 flyttede til Australien. Inden han specialiserede sig i Sydøstasien, har han håndteret risikoporteføljer i Japan, Australien og New Zealand.   

Alex har en bachelor i internationale studier fra University of California i San Diego og en MBA fra University of South Carolina. Inden Alex startede hos Atradius arbejdede han med kreditstyring inden for teknologi og fremstillingsindustrien. 

 

 

Share this article on

Read more