<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MJ45R64" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kuala_lumpur_skyline_desat_3c_hr(2)

Share this article on

CFO Masterclass: Eksportørens guide til Filippinerne og Malaysia

Med høje vækstrater og en voksende middelklasse er Filippinerne og Malaysia to af verdens mest lovende markeder for eksportører. Det er dog vigtigt, at du tager forbehold for lokale regler og etikette, hvis du gerne vil have succes i landende.

Eksempelvis kan det være rart at vide på forhånd, at det i flere sektorer i Malaysia ikke er unormalt at opleve betalingsforsinkelser på over 3 måneder, mens man i Filippinerne bør kontakte sin debitor med det samme, hvis de ikke betaler til tiden.

I denne online Masterclass vil Atradius’ chef-underwriter for Filippinerne og Malaysia, Andrew Spiccia, dele sine indsigter og viden for at hjælpe dig med at få en bedre forståelse af markederne, så du kan minimere risikoen for tab ved salg i åben regning.

Selve Masterclassen tager 20 minutter og slutter med 10 minutters Q&A, hvor du får mulighed for at få svar på dine spørgsmål.

Vi vil komme omkring:

  • De største risici
  • Tips til at undgå tab
  • Indsigter i lokal betalingspraksis
  • Etikette ifm. forsinkede betalinger
  • Lokale strategier for gældsinddrivelse
Andrew Spiccia
Om oplægsholderen:

Andrew Spiccia er Atradius’ chef for risk underwriting i Singapore, Malaysia og Filippinerne. Han har sin daglige gang på kontoret i Singapore, hvor han leder sit team af underwritere. Andrew har arbejdet for Atradius siden 2015, hvor han har arbejdet med risikoporteføljer i Sydøstasien, Japan og Nordasien. Inden sin tid i Atradius arbejdede han for Commonwealth Bank of Australia i 15 år, de fleste år brugte han i senior stillinger inden for risikostyring og i kreditafdelingen.

 

 

Share this article on

Read more