<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MJ45R64" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
byg

Share this article on

Webinar: Historisk pres på byggebranchen - sådan håndterer vi risici

De sidste to år har budt på flere og større konkurser i byggesektoren. Nogle virksomheder klarer sig fint igennem alt fra stigende renteomkostninger og materialepriser, til udskudte projekter og komplicerede byggerier, mens andre kæmper for at få forretningen til at løbe rundt. 

Webinaret blev afholdt d. 21. marts 2024 klokken 10:00-10:30 

På webinaret deler to af Atradius’ ledende eksperter deres indsigter i den aktuelle udvikling inden for byggeriet. Vi kommer ind på følgende: 

  • Tilstanden i byggebranchen set fra et risikoperspektiv  
  • Indblik i Atradius’ strategi og kreditstyring for byggesektoren  
  • Tips og fokuspunkter til at fortsætte handel og samarbejde i svære tider 
  • Best practice for håndtering af debitorer i betalingsproblemer  

 

Ulrik Asbjørn er leder af vores Special Risk Management afdeling, som håndterer de mere komplicerede sager, hvor der kan være likviditetsudfordringer. De sidste to år har der været en stor tilgang af kunder inden for byggeriet, og Ulrik vil fortælle, hvordan vi i Atradius håndterer store debitorer, der har svært ved at betale vores kunder. 

Kim Larsen er leder for Atradius Garanti, som stiller garantier for en bred vifte af entreprenører og bygherrer inden for byggesektoren. Kim vil fortælle, hvordan Atradius navigerer i og håndterer risici i en tid med historisk høje konkurstal. 

Webinaret varer 30 minutter og der er sat 10 minutter af til spørgsmål. 

 

 

Share this article on

Read more