<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MJ45R64" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
What is not covered by my credit insurance policy

Share this article on

Hvad er ikke dækket af min kreditforsikring?

Det generelle princip for kreditforsikring er, at vi forsikrer hele din omsætning. Men vi kan godt lide at tilbyde vores kunder fleksibilitet. Så når du opretter din police, kan du vælge at udelukke visse dele af din virksomhed fra dækningen (for eksempel kan du vælge kun at forsikre din indenlandske virksomhed eller kun dække din eksportvirksomhed).  

Hvis vi ikke kan tilbyde dækning for en del af din portefølje, vil vi altid forklare hvorfor, da vi forstår, at disse oplysninger kan være lige så værdifulde for din virksomhed som selve kreditforsikringen.  

 

Det er vigtigt at understrege, at du kun vil være dækket for kunder med et aftalt kreditmaksima. 

Dit kreditmaksima kan fastsættes på flere måder:   

  • En skriftlig beslutning om kreditgrænse, der træffes efter en af Atradius’ underwritere har vurderet din kunde.  
     
     
  • Et simpelt kredittjek, hvor vi giver dig et øjeblikkeligt ja eller nej til det niveau, der er defineret i din police. 

  • En selvvurdering, uden at skulle anmode om en kreditbeslutning fra os. Et maksimalt kreditniveau vil være defineret i policen.  

 

Du vil ikke blive dækket for handel med kunder, hvor vi vurderer at tabsrisikoen er for høj  

Det er vores job at holde din (og vores) handel sikker. Hvis vi mener, at der er en høj risiko for betalingsmisligholdelse, vil vi måske udelukke enkelte virksomheder fra dækning. Hvis disse omfatter dine kunder eller potentielle kunder, giver vi dig besked, og vi forklarer hvorfor. Hvis du er uenig, så fortæl os det, da vi altid foretrækker at arbejde tæt sammen med vores kunder og ser en reel værdi i at dele information.   

  • Lande - vi angiver nogle gange visse markeder som "off cover".  Du kan gå i dialog om individuelle markeder og specifikke virksomheder med din kundechef. Men for at få et overblik over de seneste landerisikoniveauer kan du se  Atradius landerisikokort 

  • Undtagelser fra policen - du kan have specifikke undtagelser skrevet ind i din police. Disse varierer alt efter den enkelte situation   

  • Kundeundtagelser – vi kan afvise at dække specifikke købere, som er dine kunder, fordi virksomheden har en dårlig kreditværdighed. Hvis det er tilfældet, vil vi give en forklaring på vores beslutning.

 

 

Share this article on

Read more