<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MJ45R64" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
How does Credit Insurance benefit you-2

Share this article on

5 fordele ved kreditforsikring

Fordele ved en kreditforsikring: Lær om de fem vigtigste fordele ved at tegne en kreditforsikring. 

 

Der er fem klare fordele ved en kreditforsikring: 

1. Den øger dit salg og hjælper dig med at vokse

En kreditforsikring kan hjælpe dig med at identificere og vurdere nye kunder, og kan støtter dig i at sætte de optimale kreditrammer. Hvilket også kan være med til at øge salget hos dine eksisterende kunder.  Du kan identificere nye markeder at handle på ved at arbejde med din forsikringsgiver.  På Atradius’ digitale platforme har du mulighed for at tjekke ratings og potentielle kreditrammer på nye kunder. 

Vi kan også vejlede dig, når det kommer til konkurrencedygtige betalingsbetingelser og kreditvilkår, hvilket kan gøre din virksomhed mere attraktiv for nye og eksisterende kunder, samtidig med at du er beskyttet, hvis de ikke kan betale. 

 

2. Skaber et bedre cash flow

Hvor mange udestående fakturaer har du lige nu? Problemer med cash flow som følge af forsinkede eller manglende betalinger kan i værste tilfælde føre til insolvens.  En kreditforsikring kan forbedre dit cash flow ved at reducere antallet af dage, et salg kan være udestående, den vil sørge for, at du hurtigt modtager betaling, hvis en kunde bliver insolvent eller undlader at betale og giver dig mulighed for at outsource inkassoarbejdet, uden ekstra omkostninger for forsikrede tilgodehavender og hurtigt få fod på forfaldne fakturaer.  Dette er vigtigt, da statistikker viser, at jo hurtigere du kommer reagerer på en forsinket betaling, jo større chance har du for at inddrive gælden. 

 

3. Giver bedre betingelser på dine lån

Vidste du, at en kreditforsikring kan hjælpe dig med at få adgang til mere finansiering og øge det beløb, du har lov til at låne? Det skyldes, at långivere ser positivt på virksomheder, der har den ekstra beskyttelse i form af en kreditforsikring. Dette kan hjælpe dig med at få bedre vilkår.  

 

4. Reducerer dårlig gæld og beskytter din bundlinje

Dårlig gæld er en realitet i erhvervslivet, og det er værd, at gøre hvad du kan for at nedbringe den. En kreditforsikring giver dig mulighed for at frigøre nogle af de midler, du har sat til side for at sikre din forretning mod dårlig gæld, da forsikringen dækker dig, når en kunde ikke betaler. Det giver dig muligheden for at fokusere dine midler på mere strategiske forretningsinitiativer, der kan skabe vækst i din virksomhed. 

Uden kreditforsikring rammer en dårlig gæld på 100.000 kroner din bundlinje hårdt.   

Med en fortjenstmargen på 10% skal du have nyt salg for 1.000.000 kroner, før du tabet er tjent ind. 

Kreditforsikringen beskytter mod dette og betaler dig hurtigt, så et nyt salg kan realiseres som vækst og ikke skal sættes til side for at sikre din virksomhed mod tab.

 

5. Letter arbejdet med kreditstyring

Kreditforsikring hjælper dig med at træffe bedre beslutninger hurtigere, forbedrer effektiviteten og i sidste ende rentabiliteten.  Den giver dig mulighed for at fokusere på det, du gør bedst: at vokse din virksomhed. Atradius har for nylig lanceret Atradius Atrium, som leverer kundedata i realtid, så du kan vurdere din kundeporteføljes kreditkvalitet og identificere, hvordan din eksponering fordeler sig både i Danmark og resten af verden. 

 

 

Share this article on

Read more