<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MJ45R64" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
How to get the most from your credit insurance policy

Share this article on

Sådan får du mest muligt ud af din kreditforsikring

Mange virksomheder bruger kreditforsikring til at håndtere handelsrisici og få deres forretning til at vokse. De bruger den til at forbedre effektiviteten ved at strømline deres processer omkring håndtering af manglende betalinger, til at skabe et sikkerhedsnet, når de tilbyder kundekredit, og til at få business intelligence af høj kvalitet.   

Men hvordan bruger de egentlig kreditforsikring i praksis? Her er en trin-for-trin-guide til, hvordan du får mest muligt ud af din kreditforsikringspolice.   

 

Få information af høj kvalitet om kunders og potentielle kunders kreditværdighed   

Træk på dit kreditforsikringsselskabs ekspertise for at få en detaljeret risikovurdering af hver af dine kunder samt indsigt i de sektorer og lande, hvor de opererer. Du kan bruge disse oplysninger sammen med din egen indsigt og som due diligence når du fastsætter betalingsbetingelser for dine kunder. Hos Atradius overvåger vi løbende kreditværdigheden af alle de dækninger, vi tilbyder, så hvis risikosituationen ændrer sig, giver vi dig besked.  

 

Effektivisér din kreditstyring  

Det koster tid og penge at ansætte folk - internt eller eksternt - til at overvåge dine fakturaer og inddrive dem, der er forfaldne. Men du kan automatisere mange af disse processer gennem din kreditforsikringspolice. Hos Atradius kan du integrere vores API'er i dine eksisterende kreditstyringsprocesser. Vi tilbyder også praktiske værktøjer som vores onlineportal, - Atrium, der gør det let at kommunikere med os og samtidig leverer opdaterede indsigter i din portefølje.

 

Sådan kan du skabe vækst med en kreditforsikring 

Kreditforsikring er et værdifuldt værktøj, når du overvejer at ekspandere inden for dine nuværende markeder eller ønsker at bevæge dig ind på nye markeder. Det giver dig mulighed for at udnytte dit kreditforsikringsselskabs viden og indsigt i både nye potentielle kunders kreditværdighed og de markeder, hvor de opererer.   

Hos Atradius har vi  oplysninger om millioner af virksomheder i hele verden og giver dig gratis praktiske værktøjer, der kan hjælpe dig med at profilere nye potentielle kunder med god kreditværdighed. Det vil hjælpe dig med at gå til nye potentielle kunder med større selvtillid og tilbyde kredit, der kan give en konkurrencemæssig fordel på markeder, hvor du måske tidligere har været mindre risikovillig.  

 

Brug kreditforsikringen til at understøtte din forretning  

Mange af vores kunder fortæller os, at deres kreditforsikringspolicer er med til at støtte deres forretningsrelationer. Nogle kunder bruger f.eks. kreditforsikring til at understøtte deres ansøgninger om finansiering, og andre har fortalt os, at de har sikret sig mere fordelagtige vilkår.  

 

Sådan fungerer kreditforsikringen, når du har krav

Det er ligetil at fremsætte krav og køre inkasso via Atradius. Du skal bare give os besked via din online-konto i vores portal, Atrium, og følge anvisningerne for at give oplysninger om alle udestående fakturaerDette vil udløse en inkasso, der er inkluderet som en del af din policeVores professionelle inkassokolleger er ofte i stand til at inddrive gælden, men hvis vi ikke har inddrevet dine forfaldne betalinger inden den aftalte dato (typisk 30 dage for en insolvens og 180 dage for en misligholdt betaling), vil vi betale et krav (normalt op til 90% af fakturabeløbet). 

 

 

Share this article on

Read more