<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MJ45R64" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Whats covered by your credit insurance policy

Share this article on

Hvad dækker en kreditforsikring?

Hvis du overvejer kreditforsikring, er det vigtigt at forstå, hvad du får for dine penge. 

Kreditforsikringen dækker typisk omkring 90 % af det, du har til gode, hvis din kunde ikke betaler. Dette skyldes oftest, at de er blevet insolvente, men det kan også have andre årsager, som politiske begivenheder, valutarestriktioner, handelsembargoer eller inddragelse af produktionslicenser, hvor forsikringen som udgangspunkt også dækker. 

Når det er sagt, er det vigtigt at understrege, at din forsikringspolice altid er tilpasset din virksomhed og dens behov. Atradius kan supplere din almindelig forsikring med garantier og dækning, når du køber varer på forudbetaling.   

 

Få din kreditforsikring til at fungere for dig 

Hvis du bruger din kreditforsikring, som du ville gøre for forsikring mod brand eller tyveri, altså kun når der opstår skader, så går du glip af dens fulde potentiale. Din kreditforsikring kan og bør også bruges aktivt til at udvikle din virksomhed. Det er ikke designet til at ligge i en skuffe og vente på at blive aktiveret, når ulykken er sket. Det er et værdifuldt værktøj, som du kan bruge til dine strategiske beslutninger og til at øge din vækst. 

 

Essentiel Business Intelligence i realtid 

Vores API-løsninger giver dig mulighed for at integrere vores data om dine kunder i dit eget økonomisystem. Du får også adgang til vores online portaler, Atrium og Insights. Som forsikringstager kan du se betalingsmønstre og ratings for dine kunder.  

Som kreditforsikringsselskab får vi besked, så snart vores kunders kunder (købere) glipper en betaling. Vores Risk Underwriters er i dialog med købere for at sikre, at vi har opdateret data. Det betyder, at vi nogle gange har adgang til fortrolige oplysninger på dine kunder, som vi ikke kan dele, men kan integrere i vores risikovurdering og beslutninger om kreditmaksima. Dette er værdifulde data, som du kan drage fordel af. 

 

Personlig og professionel støtte

Som kunde hos Atradius får du tilknyttet en personlig kundechef. Den person hjælper dig med at fastsætte en kreditramme for dine kunder og kan rådgive dig om konkurrencedygtige betalingsvilkår i din sektor. 

Til praktiske spørgsmål har vi et lokalt kundecenter, der kan hjælpe dig med alt fra mindre hverdags spørgsmål til integration af vores API’er. 

 

Global B2B inkasso

Som en del af din kreditforsikring vil du typisk få adgang til vores inkassoydelser uden ekstra omkostninger. Atradius Collections er et internt inkassofirma med et netværk af advokater, der gør, hvad de kan for at inddrive udeståender. Atradius Collections har global rækkevidde og kan især være nyttig, hvis du forsøger at inddrive gæld i udlandet. 

Desuden vil dine kunder vil være opmærksomme på, at de er afhængige af en god kreditvurdering fra Atradius for at kunne købe på kredit. Vi oplever, at dette ofte fungerer som et incitament til, at debitorer enten betaler vores forsikringstagere eller inkassoafdeling hurtigere for at undgå at forværre deres rating.

 

 

Share this article on

Read more