<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MJ45R64" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
How to create a winning business case for credit insurance

Share this article on

De kundedata enhver CFO bør have adgang til

Business intelligence er afgørende for strategisk beslutningstagning. Som økonomidirektør kan din indsigt i finansielle data være afgørende for din virksomheds vækst. Jo mere information af høj kvalitet du har som CFO eller Financial Controller, jo mere effektiv vil din kreditstyring være, og jo bedre input kan du komme med til bestyrelses- eller direktionsmøder. Med adgang til opdaterede oplysninger af høj kvalitet kan du træffe bedre beslutninger om vækstplaner, kundeudvælgelse og kreditvurderinger 

 

Sådan bliver du en mere datadrevet CFO

Med kreditforsikring får du adgang til en række datasæt og værktøjer, som kan hjælpe dig med at vurdere din virksomheds risiko og prioritere dine kunder.  

Blandt de vigtigste input, du får fra Atradius, er vores køber rating'. Det er en kreditvurdering af dine kunder og potentielle kunder, som specifikt vurderer risikoen for, at din kunde bliver insolvent inden for de næste 12 måneder.  

Selve ratingen udregnes på baggrund af kundens finansielle data, betalingshistorik, input fra vores risk underwriters og supplerende data, der indikerer, om der er en øget risiko for insolvens. Ratingen beregnes forskelligt afhængigt af kundesegment og geografi, og du kan få flere detaljer ved at klikke på en knap eller via din kundechef.  

 

Men vores køber ratings og de data, de er baseret på, er langt fra den eneste vigtige indsigt, du får fra os. Vi har samlet en liste nedenfor:  

  • Se dine kunders kreditvurdering i realtid  

  • Hold styr dine kunders betalingshistorik  

  • Se koncernrelaterede selskaber og din samlede eksponering mod en koncern på tværs af datterselskaber   

  • Få et godt og hurtigt overblik over din eksponering fordelt på land og selskab   

  • Få mulighed for at prioritere ekstra overvågning af udvalgte kunder i din portefølje   

  • Modtage notifikationer om manglende betalinger  

Disse oplysninger bliver gjort tilgængelige for dig i realtid som en del af din kreditforsikringspolice.  Det omfatter dataanalyser og tendenser samt opdaterede finansielle oplysninger om dine kunder. 

 

 

Share this article on

Read more